Du er her: Gratis > Hvor kragerne lander

Hvor kragerne lander

Kig indenfor i udstillingen:
Se filmen i nyt vindue
 
I Børnekulissens besøgslokale kan man for tiden opleve sanseudstillingen "Hvor kragerne lander". 

Udstillingen tager udgangspunkt i bondegården som tema, og børnene vil kunne lege i stuehuset, haven, stalden og maskinhallen. På gårdspladsen kan børnene nyde deres medbragte madpakker. 

"Hvor kragerne lander" ønsker at inspirere børnene til leg, bevægelse og læring. Udstillingen er skabt af arkitekt Stephan Gustin efter idé af dramaturg Mariane Siem.

Fakta

Booking: Reserver dato på www.kulissen.dk/besoeg
Efter booking modtager I en mail med bekræftelse på tidspunkt, med en plakat og et velkomstbrev. 
Sted: Børnekulissen, Silkeborgvej 342, 8230 Åbyhøj, tlf.: 2920 4000
Antal: Højst 10-12 børn i alderen 2-6 år og deres voksne
Pris: Gratis for institutioner og private fra i Aarhus Kommune. Besøg af private er også velkomne, hvis man kommer med mindst 4-5 børn. For institutioner fra andre kommuner koster et besøg 375 kr. + moms. Faktura sendes efter besøget har fundet sted. Ved udeblivelse eller afbud mindre end en uge før det reserverede besøg, fremsendes faktura på 250 kr. + evt. moms.

Pædagogiske læreplaner

Krop og bevægelse 
Vi vil i udstillingen vække børnenes sanser og lyst til bevægelse og udtryk. Kostumerne i udstillingen lægger op til, at børnene kan leve sig ind i dyrenes verden, og kopiere deres krop, gang og lyd. I udstillingen sker læringen gennem sansemæssig oplevelse. 

Sproglig udvikling
Temaet for udstillingen er livet på en bondegård. Udstillingen giver rig mulighed for at snakke om hvilke dyr, maskiner og aktiviteter, der er på en gård. I udstillingen er der også forslag til sange og historier, der har bondegården som tema, og som introducerer nye ord og begreber.  

Kulturelle udtryksformer og værdier
Udstillingen indbyder med sin æstetik til undren og spørgsmål, da den adskiller sig fra, hvordan en gård forventeligt ville se ud. Den indbyder også til fælles rolleleg, samskabelse og undersøgelse samt viden om, hvordan livet på landet kulturelt udfolder sig – både nu og i gamle dage.