Du er her: Kurser > Kursus i hatteteater

Kursus i Hatteteater - afholdes ikke mere i Børnekulissens regiInteresseret i kurser om drama, teater og fortælling? Kontakt Mariane Siem på mail@marianesiem.dkFå gode redskaber til spontant at lave teater med børnene. På dette kursus lærer du at improvisere et lille teaterstykke frem på baggrund af børnenes rollevalg. Kurset henvender sig til pædagoger, der har lyst til at være fantasifulde og skabende sammen med børn. På kurset vil der være fokus på historiefortællerens samspil med børnene - både de deltagende og dem, der ser på.   

Kurset består af en kombination af teori og praksis, så personalegruppen afprøver
metoderne sammen med børnene i institutionen. Vi anbefaler et kursus, der strækker sig over tre formiddage for fire pædagoger - evt. i kombination med et oplæg på et personalemøde for hele personalegruppen. Vi kan dog tilpasse kurset til jeres behov efter aftale. 

Underviser er Mariane Siem, der er uddannet dramaturg, og som har lavet Hatteteater siden 1999. Hun har gennem sit arbejde på Børnekulissen stor erfaring med at lave teater og fortælling for 2-6 årige børn.

Se film om HatteteaterVil du vide mere om Hatteteater?

Mariane Siem har skrevet et arbejdshæfte om at lave Hatteteater. Læs mere her.
Børnekulissen tilbyder Hatteteater - vores historiefortæller kommer ud i institutionen. Læs mere her.