Du er her: Inspiration > Sprogkalender

Sprogkalender

 

Målet med Sprogkalenderen er at inddrage og informere forældrene om det sprogarbejde, der foregår i de aarhusianske dagtilbud, herunder at give forældre ideer og gode råd til, hvordan de kan understøtte deres børns sprogudvikling. Samtidig kan Sprogkalenderen være med til at give det pædagogiske personale inspiration til forskellige sprogaktiviteter. Den findes i forskellige formater: som A3-kalender og online som web, app og på Facebook.


Sprogkalenderen består af 52 opslag - et til hver uge af året. På hvert opslag finder man "Ugens ord", et tilhørende billede og to aktivitetsforslag. Sidst, men ikke mindst er der også hver uge et sprogtip, der giver vejledning i forhold til at styrke barnets sprogtilegnelse.


Sprogkalender online som app og web

Hent Sprogkalenderen som applikation i Google Play og App Store, så du nemt kan åbne den på tablet og smartphone. Sprogkalenderen findes også som hjemmeside www.sprogkalender.dk. Webudgaven indeholder ikke blot Sprogkalenderen, men også nyttige links til andres hjemmesider om børns sprogudvikling, apps til børn og meget andet.

Sprogkalender - også på Facebook

Like www.facebook.com/sprogkalender og få hver uge et kalenderopslag med ugens fokusord.
Se kalenderen som billedfiler

Sprogkalender til dagtilbud som A3 plakat

A3-udgaven er målrettet afdelinger i Dagtilbud i Aarhus Kommune, som alle har fået en Sprogkalender leveret i fysisk form. Interesserede kan downloade og printe fra linket herunder - vælg høj opløsning.

Se kalenderen online på www.sprogkalender.dk
  

Se kalenderen i pdf-bladre-version