Du er her: Teater > Alle forestillinger

Teater

Læs her om, hvordan Børnekulissens forestillinger relaterer til læreplanstemaerne - generelt og specifikt for hver forestilling.


Hatteteater 

Historiefortælleren inviterer børn fra publikum på scenen. Med udgangspunkt i børnenes valg
af hatte improviseres en historie frem, som børnene selv spiller med i. Det resulterer i både sjove, fantasifulde og overraskende små teaterstykker. 

Læs mere på www.kulissen.dk/hatteteater 
 
 

En flyvende fortælling 

I en park sidder en papegøje. Det er en nysgerrig fugl, der holder øje med alle, der kommer forbi. Da en dreng kommer kørende på sit skateboard, bliver papegøjen ret imponeret. Især da drengen også viser, at han også kan alt det som alle dyrene i parken kan.   

Læs mere på www.kulissen.dk/flyvendefortaelling


Pilfingrene

Når de fem nysgerrige pilfingre tager på opdagelse, roder de sig altid ud i noget snavs.
En dag møder de både rullende nullermænd og en klistrende bussemand. Det et ret sjovt at lege med dem. Men den onde bakterie Kong Koli - ham skal man ikke lege med. 

Læs mere på www.kulissen.dk/pilfingrene 
 
Ulvehyl og Bjørneklo
I dag er en særlig dag på prærien. Det er tid til den store bisonjagt. Alle indianerne i både Ulvestammen og Bjørnestammen gør sig klar. Men Høvding Ulvehyl og Høvding Bjørneklo begynder at skændes om, hvem der er den bedste. De glemmer helt at tage på jagt.
 

 

Juleteater

I julesæsonen 2017 turnerer vi fortsat med Skovnissernes jul og Nissemors hemmelighed. Forestillingerne kan købes sammen eller hver for sig. Nyt i år er En vinterdrøm som kan spilles hele året, men egner sig især godt til december måned. Læs om

Skovnissernes julwww.kulissen.dk/skovnisserne
Nissemors hemmelighedwww.kulissen.dk/nissemor
En vinterdrømwww.kulissen.dk/vinterdroem

 

Venner på tur

Interaktiv danseoplevelse hvor børn og voksne danser med, mens fortællingen tager form ude på gulvet med børnene.

Læs mere på www.kulissen.dk/venner


I min skoletaske er der mange ting

En interaktiv dansefortælling for og med de 5-7 årige, som danser og leger med førskole og indskolingselementer. I tasken finder vi en dukke, der elsker at danse og ha det sjovt. 

Læs mere på www.kulissen.dk/iminskoletaskeMis med de blå øjne

Mis med de blå øjne vil finde landet med de mange mus, men hvor ligger det? Mis spørger, hvor han kommer frem, men ingen har lyst til at hjælpe. Mis er lige ved at opgive, men pludselig får Mis hjælp fra en uventet kant.

Læs mere på www.kulissen.dk/misblaaoejneEn vinterdrøm

"En vinterdrøm" handler om at holde sammen, holde fest og holde humøret højt i vinterens mørke. Alle publikummer inddrages som spidssnuder i et fantasifuldt univers..

Læs mere på www.kulissen.dk/vinterdroem

(function (){function a(){"complete"!==document.readyState||b||(b=!0,document.removeEventListener("readystatechange",a,!1));if(window.$IBOG){b||(b=!0,document.removeEventListener("readystatechange",a,!1));var c=function(){for(var a=window.$IBOG_OCR,b=a.getSelectedOCR(),c,d,l,m,n,p=0;p